Željko Mitrović u subotu pravi najveću žurku na Balkanu!

Autor: Republika

Vesti

10.04.2019

09:11 >> 09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik TV pinka najavio je na svom tviter nalogu da će u subotu praviti žurku u kojoj će biti pet šlepera, na jednom stejdž, drugom oprema za prenos uživo, trećem agregat i na ostala dva ozvučenje.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Željko Mitrović

Istog dana najavljen je veliki protest opozicije, koji počinje u 15 časova ispred Skupštine Srbije, "aktivnosti u toku tog okupljanja biće odlučne, ali nenasilne", najavili su lideri opozicije. Protesti koji se održavaju svake subote, najavljivani su i pre kao nenasilni, ali je uvek dolazilo do divljanja i huliganstva na ulicama Beograda. 

Kao odgovor na nasilje opozicije vlasnik Pink televizije je organizovao muzički program pod nazivom "Stop nasilju, samo ljubav". 

-Od per šlepera u subotu, ja ću svirati na plavom bez rufa, dva će biti za zvučne stubove, jedan reportažni i jedan agregatski. Dobra muzika, ljubav, dance, devojke i baloni! STOP VIOLENCE, JUST LOVE! - objavio je Mitrović na tviteru.

Najavljeno je da će žurka biti organizovana ispred Skupštine grada.

Vlasnik Pinka je poručio opoziciji - pobednik je onaj ko skupi više ljudi, mi ne dovozimo nikoga, nudimo samo ljubav umesto nasilja -.

Foto: prinskirintviter/Željko Mitrović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading