Vesić: Za divljanje na Trgu Republike biće podnete prijave

Autor: Republika

Vesti

06.04.2019

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić osudio je večeras divljanje pristalica Boška Obradovića i njegovih pomagača Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića koji su uništili gradilište na Trgu Republike i najavio da će biti podnete prijave za naknadu štete protiv organizatora ovih huligana.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

- Fašista Boško Obradović i njegovi pomagači Dragan Ðilas i Vuk Jeremić večeras su ponovo pokazali da je nasilje i teror njihova jedina politika. Sa nekoliko stotina huligana uništili su zaštitne ograde, uništavali mašine i lomili kocke kojima se popločava trg - rekao je Vesić. 

- Procenjujemo štetu koju su ovi huligani naneli Gradu Beogradu ali već sada mogu da kažem da su u pitanju desetine hiljada evra. Sve što su uništili je popisano i u ponedeljak će biti podnete prijave za naknadu štete protiv organizatora ovih huligana. Neće građani Beograda plaćati divljanje ovih huligana - poručio je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nk

06.04.2019 19:36

treba da budu podnete krivicne prijave, ovo vise nicemu ne vodi

Luka

06.04.2019 20:20

Naravno, i treba da budu podnete prijave za svaki vandalizam i rusenje po gradu, pogotovo za napad na policiju.

Aleks

06.04.2019 20:53

Divljanju subotara i njihovim vodjama treba stati na put. Ovo sto oni rade je prevazislo sve mere i treba da budu podnete krivice prijave.

Natasa

06.04.2019 21:29

Nego šta! Ovakvom ponašanju treba stati na put!