Obične kukavice! Lideri opozicije hrabri samo kad treba da tuku žene: Zakazali megdan ispred Pinka, pa se razbežali

Autor: Republika

Vesti

06.04.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jaki samo na rečima! Lideri opozicije okupljeni u Savezu za Srbiju su najobičnije kukavice pošto su naprasno odustali od protesta ispred TV Pink koji su danima unazad gromoglasno najavljivali.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Lideri SZS

Naime, protest "1 od 5 miliona" večeras trebalo je, prema najavama organizatora, da ide od Vlade Srbije u Ulici Kneza Miloša do zgrade televizije "Pink" na Dedinju. Međutim, trasa će biti promenjena, a prema nezvaničnim informacijama protesta ispred "ružičaste" televizije neće ni biti.

Time su se praktično obistinile reči prvog čoveka Pinka Željka Mitrovića, koji je nešto ranije na Tviteru napisao:

- Definitivno, ove pi*kice Boško, Đilas, Jeremć i Sergej, hrabri su samo kad lemaju žene i kad prete, a kad treba da malo prošetaju i protestuju ispred Pinka, onda se pretvore u “seka perse” koje ne mogu da predvode ni stado ovaca a kamoli Srbiju! Brate kakve kukavice i pi*kice! - naveo je Mitrović.

 

Podsetimo, Mitrović je održao obećanje dato pre nekoliko dana i za demonstrante spremio opak doček, međutim, po svemu sudeći oni se neće pojaviti.

 

Inače, nešto pre 18 časova, lideri Saveza za Srbiju položili su venac sa slikom Olivera Ivanovića ispred zgrade televizije "Pink". Tu su bili Dragan Đilas, Boško Obradović, Borko Stefanović, Vuk Jeremić, Zoran Lutovac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
markopetrovic

06.04.2019 18:08

Znao sam nemaju oni hraborst da krenu bilo gde samo na zene

Luka

06.04.2019 19:40

Uplasili se Mitrovica koji je rekao da ce ih isprskati sa cisternama govana hahahahahahah ali na megdan zenama ce uvek izaci, muskarcine.

momo

06.04.2019 20:55

Sram vas bilo, niste Olivera nikada posetili dok je bio u zatvoru.

Vladimir

06.04.2019 22:39

Opozicija sve dublje tone i davi se u sopstvenom blatu.