Vesić odbrusio Veselinoviću: Nisu svi koji dođu na protest 13. aprila fašisti kao Obradović!

Autor: Tanjug

Vesti

03.04.2019

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od osnivača Saveza za Srbiju Janko Veselinović poručio je danas da zamenika gradonačelnika Beogarda Gorana Vesića treba naterati da pred narodom ponovi da se protestuje 13.aprila jer se slave nacisti, a Vesić mu odgovara da ga očigledno boli istina.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

- Vesić sa izjavom da protestujemo 13. aprila zato što slavimo naciste zaslužuje da ga tog dana nađemo i nateramo da to ponovi na govornici ispred Narodne skupštine pred okupljenim narodom - napisao je na tviteru Veselinović.

Vesić je odgovorio da pretnja koju je izrekao Veselinović da će "huligani Boška Obradovića" na mitingu koji najavljuju 13. aprila da upadnu u njegov stan i fizički se obračunaju sa njim i da ga ubiju samo jedna pretnja od sigurno pedeset koje je dobio.

- Moja poruka Veselinoviću je da, kada je tako hrabar, dođe sam, a ne da se krije iza huligana svog lidera fašiste Obradovića. Gde živim, može da pita huligana Marka Bastaća koji je već sa svojom ''crnom trojkom'' obilazio zgradu u kojoj živim zbog čega je dobio krivičnu prijavu - istakao je on.

Vesić je kazao da je sramota što je Veselinović profesor bilo kog univerziteta i ima priliku da uči mlade.

Upitao je čemu podučava studente, da li nasilju ili kako na Terzijama vešati predsednika države, kako pretiti premijerki silovanjem, kako njega ubiti u njegovom stanu.

RepublikaFoto: Promo foto
Janko Veselinović

- Sve što sam rekao je tačno. Znam da Veselinovića i njegovog Obradovića boli istina. A istina je da je šef srpske opozicije Obradović ljotićevac. Da li su ljotićevci bili saveznici Adolfa Hitlera? Jesu. Da li su ljotićevci skupljali đake i vodili ih na streljanje u Kragujevcu? Jesu! Da li je ljotićevac i fašista Obradović prisustvovao neonacističkom skupu u Italiji? Jeste! Da li je Hitler 13. aprila 1941. godine okupirao Beograd? Jeste! Da li je fašista Obradović na isti dan 78 godina kasnije zakazao svoj miting? Jeste - ukazao je on.

Vesić je dodao da naravno nije rekao da su svi ljudi koji budu prevareni od Obradovića i dođu na 13. april na protest nisu fašisti, ali oni treba da znaju šta se dogodilo tog dana, kada su ih pozvali "fašista Obradović i njegovi pomoćnici Ðilas, Jeremić i Lutovac koji deklarativno nisu fašisti, ali rade za fašiste da protestuju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading