Novi plan SzS: Blokada ulica i nastave na fakultetima?

Autor: Tanjug

Vesti

01.04.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savez za Srbiju najavio je da će 13. aprila opozicioni protesti ući u novu fazu koja obuhvata sve vidove građanske neposlušnosti, a kako prenose Večernje novosti od utorka, opcije koje se razmatraju uključuju blokade ulica i nastave na fakultetima.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Kako se navodi, te opcije ranije je pominjao i jedan od lidera SzS, predsednik Dveri Boško Obradović koji je predvodio upad u RTS i važi za zagovornika radikalnih metoda protesta.

List prenosi da njegov pristup nema jedinstvenu podršku u vrhu SzS, niti među organizatorima protesta, jer mnogi smatraju da takve i slične metode nanose štetu njihovoj borbi, budući da vlasti daju prostora da govori o nasilnim protestima.


Kako bi protesti mogli da izgledaju posle 13. aprila može se naslutiti i iz akcije SzS tokom proteklog vikenda kada je nakratko barikadama zaustavljen saobraćaj u centru Beograda, pišu Novosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading