Nestali papiri koji otkrivaju gde su kiparske pare: Slobin brat ukrao knjigu Beobanke!

Autor:

Vesti

29.03.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisak političara i tajkuna koji su pokrali ogroman državni novac završio u Rusiji kod Borislava Miloševića, tvrdi Božidar Spasić.

RepublikaFoto: youtube.com/AP Archive
Borislav Milošević

Šta sve krije famozna knjiga Beobanke i čija imena se nalaze u njoj? Kakve malverzacije ona otkriva i ko je odgovoran za to što je ona odnesena iz Srbije?

Koje godine se sve istrage o tim papirima prekidaju i zašto?

Kako bivši funkcioner Državne bezbednosti Božidar Spasić opisuje tadašnje akcije kojima je i sam prisustvovao?

Osim toga, saznajte i ko je narko-bos koji je ukrao identitet čoveku kojeg je ubio njegov otac, a koji je umešan u šverc ogromne količine kokaina zaplenjene u Rumuniji? Saznajte i šta su "penis kamere" i zašto je ceo svet poludeo za njima, kako teče suđenje američkoj foki Danijelu Korbetu, kako je srpska banda vršljala po Španiji i šta o sportu, politici i drugim aktuelnim temam kaže trener Radničkog iz Niša, Nenad Lalatović?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja potražite u sutrašnjem objedinjenom izdanju Srpskog telegrafa za 30. i 31. mart, kao i na portalu Republika.

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading