Željko Mitrović oduvao Boška: Dveri su veći brend od Ferarija, jer imaju više konja

Autor: Republika

Vesti

23.03.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović, koji je od nedavno aktivan na Tviteru i čije tvitove prati veliki broj ljudi, poručio je da je spreman da izađe na TV duel sa liderom Dveri Boškom Obradovićem. Međutim, za tako nešto Mitrović je Obradoviću postavio i konkretan uslov - da lider Dveri uradi test inteligencije, pa ako "preskoči 43", onda bi usledio i pomenuti duel pred kamerama.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Bez dlake na jeziku: Željko Mitrović

Naime, Mitrović je na svom nalogu postavio isečak iz Obradovićevog gostovanja na jednom "Jutjub kanalu", na kom je lider Dveri pokušavao da se "opere" zbog haosa u RTS, a što je prvi čovek Pinka prokomentarisao rečima:

- Ovaj snimak definitivno potvrdjuje zašto su Dveri veći brend od Ferarija! SAMO ZATO JER IMAJU MNOGO VIŠE KONJA! Brate,ovo lažovsko tocilo se uopšte ne pravi glup on je stvarno piglu! P.S.Ako tupča javno uradi test inteligencije i preskoči IQ 43,ja bih rado sa njim na tv duel! - napisao je Mitrović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
obori milevu

23.03.2019 17:47

dobro mu rece zeljko

Jovan

25.03.2019 09:25

Neznam što bi Željko izlazio sa Obra dovićem na TV duel neznam koju bi temu moga da ima sa Obradovićem jedino da ga išutira pred kamerama a Željko nije takav suviše je intelegen tan za tu budaletinu !