VUČIĆ: Opozicija da kaže da li je za izbore ili želi da me ubije

Autor: Tanjug

Vesti

23.03.2019

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da opozicija može da dođe na vlast samo na izborima ili može da ga ubije, a to što ne žele izbore, pošto ih narod neće, dovoljno govori da okupljanje nije okupljanja radi.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vuči

- Koji je to drugi način da se dokopaju vlasti osim da me ubiju i izbori? Bilo bi normalno da su izbori opcija, ali oni znaju da ih narod neće. Šta im ostaje kao druga opcija? Nemojte da lažete narod da vam je to nekakvo okupljanje - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Novom Sadu.

Istakao je da može da ih se okupi i 10.000 ili 20.000, ali da to ne znači da je promenjena vlast.


- Šta je smisao? Kažite ljudima: Ili hoćemo izbore ili da ga ubijemo. Ako hoćete da pričate o izbornim uslovima, pa oni su danas veoma nepovoljni za nas. Ali neću dalje ni da pričam o tome, već kada dođe vreme za izbore. Imaćemo Predsedništvo stranke u ponedaljk pa ćemo polako da razgovaramo o mnogim stvarima - naveo je Vučić.

On je izrazio uverenje da je Srbija pristojnih, normalnih, dobrih ljudi koji hoće da se bore za dolazak novih investicija, kao na primer Folksvagen, neuporedivo snažnija od onih koji bi da je rasture i vrate u pljačkaške 2000-te godine.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Vuk Jeremić i Dragan Đilas na protestu

Tada, kako je rekao, nismo mogli ni da sanjamo o obnovi zgrade RTV, i drugih koje je srušio NATO i da se obnovi bilo šta u Novom Sadu, jer su oni koji su tada bili na vlasti milisli da su pare samo za njihov džep.

Na pitanje novinara da li postoji i koliko je oštra polarizacija između Srbije koja gradi i Srbije koja ruši, Vučić kaže:

- Moj posao je da se borim za investicije i da se borim za Srbiju koja radi i naporeduje, ali naš posao je i da se izborimo da Srbiju bilo ko ne sruši. Budite uvereni da ćemo u tom poslu uspeti, ma koliko neprijatnosti i problema nama to nosilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
T34

23.03.2019 17:11

Oni su samo za haos!!!

Zara

23.03.2019 18:18

Oni bi da dodju na vlast, al ih brine sto ne mogu da predju pet posto.