Čeda: Vučić je tražio da puste srednjoškolce, a Đilas robiju za maloletnike

Autor: Tanjug

Vesti

20.03.2019

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović bez dlake na jeziku isprozivao je jednog od lidera Saveza za Srbiju (SZS) Dragana Đilasa. Gostujući na makedonskoj "1TV", Jovanović je između ostalog prokomentarisao i divljački upad u RTS.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Čedomir Jovanović

- Protesti su potpuno izolovani bez prespektive, bez podrške društva, pogotovo nakon ovog desničarskog nasilja koje nije bilo nimalo naivno. Niko nije uhapšen, Vučić je iste večeri tražio da se oslobode srednjoškolci koje je policija privela i to je možda razlika izmežu njega i Đilasa koji je svojevremeno tražio desetogodišnje zatvorske kazne za 16 godišnjake koje je policija privela tokom jednog protesta u Beogradu kad je on bio gradonačelnik - naveo je Jovanović.

On se osvrnuo i na politiku koju propagira SZS.

- Od njih nećete ni jednu reč čuti o NATO, oni Vučića napadaju da prikriveno vodi Srbju u NATO pakt, oni su protivnici Evropske Unije, traže obustavu pregovora sa Evropskom Unijom, optužiju Vučića za izdaju jer pregovara sa kosovskim Albancima i upozoravaju ga krši Ustav jer je Kosovo deo Srbije i da će krivično odgovarati okoliko produži pregovore sa kriminalcima Haradinajem i Tačijem - rekao je Jovanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading