PRVI PUT POSLE '99, Udario Srbin na Srbina: Haradinajev čovek gađao predstavnika Srpske liste telefonom u glavu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

20.03.2019

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista saopštila je da je danas u centru Prištine oko 10 časova istaknutog člana Srpske liste Milana Kostića napao predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović.

RepublikaFoto: youtube.com/Slobodno Srpski
Slobodan Petrović, predsednik Samostalne liberalne stranke

Kako se navodi u saopštenju, Kostića, koji je ispred Srpske liste imenovan za poverenika u Prilužju, bez ikakvog povoda, u restoranu u Prištini napao je Petrović, koji je, kako kažu, uz pogrdne reči Kostića pogodio u glavu mobilnim telefonom i naneo mu povrede. SL navodi da je Slobodan Petrović nakon toga seo i naručio piće?! 

Na poziv povređenog Kostića, na lice mesta ubrzo je stigla policija koja je Petrovića privela, a od Kostića su zahtevali da im da izjavu o celom događaju, navodi SL.

U saopštenju SL se dodaje i da je prilikom privođenja Slobodana Petrovića, visoki funkcioner njegove stranke Boban Stanković u prisustvu policije na račun Kostića izrekao više ozbiljnih pretnji.

SL navodi da je ovaj "sramni napad" na Kostića, porodičnog čoveka koji je dao značajan doprinos opstanku srpskog naroda, "pokazuje osionost Slobodana Petrovića i njegovih pajtaša, koji su nakon ulaska u Vladu Ramuša Haradinaja i dobijenog mesta ministra umislili da mogu fizički da napadaju i vređaju svoje sunarodnike samo zato što su njihovi politički protivnici".

Nakon 1999. godine ovo je prvi put da u Prištini Srbin bude žrtva napada od strane drugog Srbina, navodi SL u saopštenju.

Srpska lista zatražila je da policija i tužilaštvo preduzmu sve neophodne radnje kako bi se Slobodan Petrović i Boban Stanković procesuirali i kaznili, jer je, kako ukazuju, ovakvo ponašanje apsolutno neprihvatljivo..

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading