Bakarec obrisao pod sa Trifunovićem: Imaš 46 godina, a nemaš ni kučeta ni mačeta!

Autor: Tanjug

Vesti

19.03.2019

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbornik Skupštine u Beogradu i član SNS Nebojša Bakarec reagovao je otvorenim pismom na tvit glumca i lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Sergej Trifunović i Nebojša Bakarec

Njegovo obraćanje prenosimo u celosti:

Već sam vas jednom upozorio da prestanete da se ponašate kao divlja zver. Odlučili ste da nastavite sa bestijalnostima, i da se očigledno nikada više ne ponašate kao ljudsko biće. Odlučili ste da se ispišete iz ljudskog roda. Na Tviter ste postavili jednu od svojih najvećih gadosti. Osim što opet vređate Anu Brnabić i Milicu Đurđić, vi vređate sve pripadnice LGBT populacije, ali i sve žene. Sadržaj vašeg tvita predstavlja najgrublje vrađanje majčinskih osećanja i poziva na seksualno iživljavanje nad vašom žrtvom. Opet propagirate nasilje.

Skaredno je to što, dok pokušavate da ponizite druge, one koji vam ništa nažao nisu učinili, vi obesno boravite na višenedeljnom skijanju u SAD, u Aspenu. Naravno da se postavlja pitanje odakle vam novac za putovanje i boravak u ekskluzivnom ski centru, o kome 99 odsto građana može samo da sanja? Od prodaje narkotika?

 

 

Pre ovoga, vređali ste tek rođeno dete Milice Đurđić, ali i Anu Brnabić i Milicu Đurđić. Da li postoji bilo šta što vam je sveto? Da li postoji bestijalnost koju biste sebi uskratili? Izgleda da ne postoji. Pokušavate da zgazite samo biće majčinstva, nežnosti i roditeljstva. Da li ste opsednuti ili ste samo drogirani? Izgleda da ste u Aspenu došli do novih zaliha teških opijata.

Razmislite, ako vam dozvole psihoaktivne supstance. Imate 46 godina, nemate ni kučeta, ni mačeta, ni roda ni poroda. Nemate sa kim da podelite intimu, nemate sa kim da podelite bliskost. To je teško, ali to nije alibi da se ponašate kao demon. Molim vas, nemojte više vređati bilo koga. Molim vas nemojte vređati novorođene, žene, decu...Ako je u vama ostao i trag ljudskosti, molim vas da se držite tog zrna spasa, vas radi. A i novorođenčad će odahnuti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading