Dačić primio socijaliste sa KiM: SPS vas nikad neće izdati

Autor: Tanjug

Vesti

18.03.2019

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SPS Ivica Dačić primio je, povodom 15 godina od pogroma Srba na KiM, predstavnike opštinskih i okružnih odbora SPS sa KiM, sa kojima je razgovarao o pitanjima od značaja za njihov opstanak na KiM, o funkcionisanju lokalnih samouprava, zdravstva, prosvete i drugim pitanjima položaja Srba u pokrajini.

RepublikaFoto: sps.org.rs
Ivica Dačić

Dačić je istakao da socijalisti nikada neće izdati Srbe na KiM kao i potrebu da SPS u kontinuitetu radi na podršci i pomoći pokrajinskoj organizaciji u cilju ostvarivanja potrebnih uslova za život i opstanak Srba u južnoj srpskoj pokrajini.

On je posebno istakao potrebu da doprinos kadrova SPS-a u vršenju značajnih državnih funkcija bude sve izraženiji u cilju širenja istine o položaju Srba na KiM. 

Na sastanku je pružena puna podrška zalaganju prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na zaštiti Srba i maksimalnim naporima koje ulaže u diplomatskim aktivnostima na širenju istine u svetu o stvarnom položaju Srba na KiM.

Kosmetski Srbi ocenjuju kao nemerljiv doprinos povlačenje priznanja nezavisnosti tzv. države Kosovo od strane 13 zemalja, kontinuirane aktivnosti radi odbijanja zahteva za prijem u članstvo UNESKO-a i Interpola kao i posebno zalaganje Ivice Dačića na sednicama SB UN o Kosovu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading