(VIDEO) Huligani stigli ispred policijske stanice "29. novembar"!

Autor: Republika

Vesti

17.03.2019

14:23 >> 15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema podacima reportera portala Republika kolona protestanata predvođenih Draganom Đilasom i njegovim batinašima krenula je prema ulici Despota Stefana.

RepublikaFoto: Tanjug/ FILIP KRAINČANIĆ
Dragan Đilas maltretira policajca

U ulici Despota Stefana (29. Novembar) na broju 107., nalazi se policijska uprava za grad Beograd.

Protestanti su se sada tu zaustavili, a evo kako to izgleda...

Lideri SZS su danas predvodili protest ispred Predsedništva Srbije, u kojem su pokušali nasilno da uđu, i drže govore, ali i pozivaju na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Obradović je pokušao da probije kordon policije, ali su ga pripadnici MUP-a uspešno savladali bez nasilja.

Frustrirani batinaši nisu mogli da spreče spretnu intervenciju policije pa im je sad palo na pamet da okupiraju policijske stanice.

Oni su uputivši se prema 29. nobvembru razvili transparent "1 od pet miliona", a ispred kolone je kamion sa ozvučenjem i organizatorima protesta među kojima su Boško Obradović i Zoran Lutovac.

Zastali su ispred zgrade Skupstine Srbije na Trgu Nikole Pašića i poručili da "idu do kraja".

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je prethodno demonstrante ispred Predsedništva Srbije da krenu u protestnu šetnju do policijske stanice u Bulevaru Despota Stefana, jer je tamo uhapšen 18-godišnji član Demokratske stranke.

- Neka policija hapsi mene koji sam organizator protesta a ne ljude koji su hrabro ušli u RTS - rekao je Obradović okupljenima ispred Predsedništva Srbije.

Jedan od lidera SzS Janko Veselinović rekao je da su neki od učesnika protesta privedeni i da će ispred policijske stanice tražiti njihovo puštanje.

Kolonu je zaustavila policija u Takovskoj ulici blizu RTS-a, pogledajte video.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tijana

17.03.2019 14:50

Velika drskost za koju moraju odgovarati.

Ana

17.03.2019 15:34

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je demonstrante ispred Predsedništva Srbije da krenu u protestnu šetnju do policijske stanice u Bulevaru Despota Stefana, jer je tamo uhapšen 18-godišnji član Demokratske stranke kojeg treba osloboditi.