MIHAJLOVIĆ: Nasiljem skreću pažnju jer nemaju politiku!

Autor: Tanjug

Vesti

17.03.2019

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i član Predsedništva SNS Zorana Mihajlović istakla je danas da u demokratskoj zemlji nasilje nije legitiman oblik političke borbe i da su upadom u RTS "Ðilas, Obradović i ostali iz Saveza za Srbiju pokazali za kakve se vrednosti i za kakvu Srbiju zalažu".

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- Kakva je to sloboda, demokratija i pravna država za koju se zalažu Ðilas, Obradović, Jeremić i ostali ako odbijaju izbore, izlaze iz jednih institucija, dok u druge upadaju, u nameri da silom sprovedu svoju volju? - navedeno je u saopštenju. 

Mihajlović je dalje upitala "koji je njihov stav i politika ako preko dana govore da hoće da čuvaju institucije, a kad padne mrak nasilno upadaju u RTS".

- Koga oni zastupaju, kad miran građanski protest pretvore u sukob s policijom? - ističe Mihajlović.

Kako je navela Mihajlović, delovanje opozicije u svim demokratskim zemljama zasniva se na drugačijem programu od vlasti, ali se u slučaju Saveza za Srbiju program svodi na nasilnu smenu vlasti.

- Imaju li Dveri i Boško Obradović šta da ponude građanima osim pretnji i nasilja? Za šta se zalaže Dragan Ðilas, koji preti investitorima proterivanjem, a na protestima nastupa kao siledžija? Ima li Vuk Jeremić drugu politiku osim borbe za lični interes? Ima li novopečeni političar Sergej Trifunović još neku ideju osim samoreklamerstva i slobode od odgovornosti, pre svega za njega samog? - upitala je Mihajlović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading