ĐURIĆ: Fašistički bandit pokušao da preuzme vlast, Vučić se ne povlači pred nasiljem!

Autor: Tanjug

Vesti

17.03.2019

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je danas da upad u zgradu Radiotelevizije Srbije predstavlja neuspešan pokušaj lidera Saveza za Srbiju da preuzmu vlast u zemlji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

- Naši građani treba da znaju da su sinoć, upadom u zgradu RTS-a, fašistički bandit i lopuža Ðilas pokušali da preuzmu vlast u zemlji - rekao je Ðurić za jutarnji program Javnog servisa.

To im na sreću nije pošlo za rukom zahvaljujući profesionalnoj reakciji MUP-a, istakao je on. 

- Vidim da i danas pozivaju na određene skupove i valjda se nadaju da bi mogli da upadnu u zgradu Predsedništva, valjda se nadaju da će na taj način moći da svrgnu, ubiju, ili šta već, predsednika Srbije - rekao je Ðurić.

- U vezi s tim, mogu da kažem da je sasvim sigurno da se Aleksandar Vučić neće sklanjati pred banditima i pred fašistima, da se neće povlačiti, dakle da se neće sklanjati pred njima, da se neće sklanjati pred nasiljem i da će se obratiti građanima Srbije - istakao je Ðurić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading