Antić: Ovo je očajnički pokušaj beizdejnih političara da destabilizuju Srbiju

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

16.03.2019

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upad demonstranata u RTS pod vođstvom Dragana Ðilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića očajnicki je korak nemoćnih i bezidejnih političara da destabiliziju Srbiju, poručio je večeras funkcioner SPS Aleksandar Antić.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Antić

- Nasilje nad zaposlenima u RTS-u vrhunac je nemoći opozicionih partija oko Saveza za Srbiju i nedopustiva agresija koju nijedna demokratska država u svetu ne bi dopustila. Ðilas, Obradović i Jeremić ne znaju šta će sa svojim protestima koji se raspadaju i u tom očaju posežu za nasiljem - rekao je Antić u izjavi za javnost.

Država Srbija i njeni organi pokazuju najviši stepen tolerancije prema nasilnicima, ali i ta tolerancija ima svoje granice onda kada se dešava uništavanje imovine i ometanje rada velikih javnih sistema kakav je RTS, naveo je on.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Nasilnici iz opozicije

- Mirne demonstracije su dopušten i legitiman izraz politickog stava, ali nasilje koje smo videli večeras je čista agresija nemoćne manjine kojoj je rušenje jedini način da se održi u životu - kaže Antić.


Građani Srbije to ne žele, građani nisu na strani ljudi koji su nasilno upali u javnu televiziju i ne podržavaju hir trojice politicara koji traže izlaz za svoje neuspele ulične politicke proteste, zaključio je Antić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

17.03.2019 08:34

Danas kada je Srbiji potrebno jedinstvo imamo delovanje klasicnh petokolonasa , sa primesama kvazi revolucionarstva.i drzavnog udara. Treba kazniti maksimalnim zatvorskim kaznama. Za primer.

lana

17.03.2019 09:36

Samo zele nemire i nasilje, sta drugo i ocekivati od njih.