SERGEJ BRUTALNO VREĐA PRETUČENU DEVOJKU: To niko ne je*e, pa se svete kao SNS

Autor: Republika

Vesti

12.03.2019

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović podržava gnusne uvrede na račun aktivistkinje incijative Ne davimo Beograd Ksenije Radovanović koja je dobila batine na Dan žena.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Sergej Trifunović

- To niko ne je*e, pa se svete kao SNS, al' neće moći, dobiće Q na kraju - napisao je jedan Tviteraš, a Sergej je to brže bolje lajkovao, dajući na znanje da dele isto mišljenje.

Podsetimo, Trifunović je izjavio u ponedeljak da ne zna ko je osoba koja je napala aktivistkinju.

- Ko je osoba koja je učestvovala u incidentu, ja zaista nemam pojma. Ni ko je, ni kako se zove - rekao je Sergej Trifunović povodom tvrdnji Ksenije Radovanović da je osoba koja ju je fizički napala bila u društvu Sergeja Trifunovića.

Ksenija Radovanović je u intervjuu za "Dojče vele" rekla da je 8. marta na dodeli BeFem priznanja dobila udarac pošto je reagovala na bahato ponašanje i verbalne uvrede nepoznatog muškaraca, koji je stajao sa grupom ljudi među kojima je bio i Sergej Trifunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading