Pravi se lud, Sergej: Nemam pojma ko je Ksenija Radovanović

Autor: Republika

Vesti

11.03.2019

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta slobodnih građan Sergej Trifunović izjavio je večeras da ne zna ko je osoba koja je napala aktivistkinju incijative Ne davimo Beograd Kseniju Radovanović.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović

- Ko je osoba koja je učestvovala u incidentu, ja zaista nemam pojma. Ni ko je, ni kako se zove - rekao je Sergej Trifunović agenciji Beta povodom tvrdnji aktivistiknje Ksenije Radovanović da je osoba koja ju je fizički napala bila u društvu Sergeja Trifunovića.

Ksenija Radovanović je u intervjuu za "Dojče vele" rekla da je 8. marta na dodeli BeFem priznanja dobila udarac pošto je reagovala na bahato ponašanje i verbalne uvrede nepoznatog muškaraca, koji je stajao sa grupom ljudi među kojima je bio i Sergej Trifunović.

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Ksenija Radovanović, pokret "Ne davimo Beograd"

Trifunović je kazao da ne poznaje tu osobu, da je samo stajala nedaleko od njega i bila u društvu osobe koju poznaje iz viđenja i kojoj se javio, a da incident nije ni video, jer je bio okrenut leđima, te da je samo čuo vrisak.

- Onda su taj tip i moj poznanik izjurili napolje, a ja za njima da vidim šta se desilo. Kada sam se vratio da popijem svoje piće sa prijateljima, dočekala me je neviđena agresija njih pet, šest devojaka, koje su me vukle i izbacivale napolje tvrdivši da je moje 'obezbeđenje' udarilo jednu od njih - rekao je Trifunović agenciji Beta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading