Veselji bulazni: "Trepča" je bila i ostaće zauvek kosovska

Autor: Republika

Vesti

09.03.2019

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretvaranje kompanije "Trepča" u akcionarsko društvo je veliki korak prema punoj regeneraciji njenog potencijala, poručio je predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji nakon današnjeg razgovora sa menadžmentom tog preduzeća, tvrdeći da je "''Trepča'' bila i ostaće zauvek kosovska".

RepublikaFoto: youtube.com/Ermal Mamaqi
Kadri Veselji

RTK2 na srpskom jeziku navodi se da je registrovanje "Trepče" kao akcionarskog društva omogućeno nakon usvajanja zakona i statuta preduzeća u kosovskoj skupštini.

Veselji tvrdi da su "rudari, menadžment i članovi borda već dve decenije čekali ovu vest".

- Zakonom i statutom koji je usvojen u Skupštini Kosova, sada je ''Trepča'' registrovana kao akcionarsko društvo. Rudari, menadžment i članovi borda već dve decenije čekaju ovu vest. ''Trepča'' je bila i ostaće zauvek kosovska. Njeno pretvaranje u akcionarsko društvo je veliki korak prema punoj regeneraciji njenog potencijala. Čestitam rudarima i građanima Kosova - napisao je Veselji na fejsbuku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mimi

09.03.2019 21:31

ma samo se vi siptari nasladjujte uzivajte dok mozete,nece dugo da vam potraje,trepca nije i nece biti vasa nikad