ĐURIĆ: Jeremić lažima relativizuje opasnost iz Prištine!

Autor: Tanjug

Vesti

08.03.2019

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić izjavio je večeras da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić pokušava da na "bedan način" relativizuje opasnost nastalu odlukom Prištine da sruši dijalog sa Beogradom i poručio mu da se stidi svojih laži.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

Ðurić kaže da Jeremić "najnebuloznijim lažima" pokušava da prikrije svoje belosvetske marifetluke i mućke, kao i bogaćenje na račun građana Srbije, rugajući se i pravdajući svoje bogatstvo time što je član bordova investicionih fondova, saopšteno je iz SNS.

- Jeremić, naime, tvrdi da Beograd i Priština u dosluhu i u tajnosti pripremaju nekakav sporazum i da dijalog nije mrtav, odnosno da su sav bes i pretnje albanskih separatista u našoj južnoj pokrajini tek šarada i predstava za javnost - rekao je Ðurić.

On ističe da Jeremić na taj način u neposrednu opasnost pre svega dovodi Srbe na Kosovu i Metohiji, poručujući im da ih zapravo niko ne ugrožava i da su sasvim bezbedni, jer je ludilo Prištine odglumljeno. 

- Takva politička drskost i neodgovornost je bez presedana, ali ništa se drugo i ne može očekivati od čoveka koji je bez trunke savesti i Srbima na Kosovu i Metohiji i Srbiji u prošlosti naneo toliko štete i zla - ukazao je Ðurić. 

On kaže i da Jeremić na ovaj način svojim mentorima poručuje šta bi on radio ukoliko bi bio doveden na vlast mimo volje građana Srbije, jer samo tome i može da se nada. On izgleda priželjkuje reprizu martovskog pogroma koji je 2004. godine spokojno posmatrao pušeći tompuse. Reprizu neće gledati, jer Srbija i predsednik Aleksandar Vučić to neće dozvoliti - poručio je Ðurić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

08.03.2019 22:51

Nista neobicno za Jeremica.