Dačić: Nisam diskriminisao medije

Autor: b92.net

Vesti

22.08.2017

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski šef diplomatije Ivica Dačić kaže da nije diskriminisao medije kada je samo za Tanjug dao izjavu posle odluke da se iz Skoplja povuku srpske diplomate.

RepublikaFoto: Tanjug
Nije davao izjave: Ivica Dačić

- Nisam nikoga diskriminisao. Tanjug mi je prvi tražio izjavu, i nakon toga nisam nikome davao izjave. Ni agencijama, ni štampanim niti elektronskim medijima - rekao je Dačić za izdanje lista Danasa od srede, 23. avgusta.

Novinske agencije Beta i Fonet oštro su protestovale zbog "diskriminatorske odluke Ivice Dačića da izjavu o izuzetno važnom pitanju međunarodne pozicije i bezbednosti zemlje, kao što je povlačenje osoblja ambasade Srbije u Skoplju, da samo Tanjugu čiji je rad odlukom Vlade prestao još pre više od godinu i po dana". 

Glavni i odgovorni urednik Bete Dragan Janjić rekao je da je Beta imala prva informaciju o događajim u Makedoniji jer u Skoplju ima dopisnika te da je istog momenta poslala zahtev za izjavu Dačića izjavu. 


- Odgovorili su nam da će se obratiti svim medijima saopštenjem da bi nas naknadno MSP obavestilo da će Dačić dati izjavu samo Tanjugu - kazao je Janjić. 

Glavni i odgovorni urednik Foneta Zoran Sekulić rekao je za Danas da je pozvao Ministarstvo da pita kada će biti konferencija za novin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading