Vučić u Inđiji: Izgradićemo sportsku halu

Autor: Republika

Vesti

08.03.2019

11:10 >> 12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon posete Belegišu Predsednik Aleksandar Vučić posetio je i Inđiju.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik je u obraćanju obećao izgradnju sportske hale i rekao da će opština Inđija dobiti 250 miliona dinara.

Imamo posla sa neodgovornim i opasnim ljudima u Prištini, to je naš najveći problem - naveo je Vučić, a zatim rekao da će učiniti sve da zaštiti Srbe sa Kosova. Naglasio je da je problem Kosova goruće pitanje, ali da neće posustati pod pritiskom albanaca i međunarodne zajednice.

"Hoćemo da povećamo životni standard"

I u Inđiji predsednik je sugrađankama čestitao međunarodni praznik Dan žena.

Na kraju se zahvalio građanima što su došli u tolikom broju i obećao da će se boriti i dalje za bolju budućnost Srbije.

Foto: Tanjug

Nakon posete Inđiji Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, u okviru kampanje “Budućnost Srbije”, fabriku za preradu i pakovanje salata Linea Verde u Dobrincima, u opštini Ruma. Fabrika u Dobrincima je pogon grupacije Linea Verde, a uz investiciju od dva miliona evra podigla je i stavila u funkciju 230 najsavremenijih plastenika na površini od 15 hektara u kojima se, uz primenu najnovijih standarda, obavlja intenzivna povrtarska proizvodnja u kontrolisanim uslovima. 

Kampanja "Budućnost Srbija" počela je 7. februara a cilj predsednika Vučića je da građanima predstavi šta je do sada urađeno i šta su budući planovi, ali da čuje sugestije i primedbe građana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće sutra Podunavski okrug u okviru kampanje "Budućnost Srbije", a centralno obraćanje građanima biće u podne u Smederevu.

Obilzak okruga Vučić će započeti u Velikoj Plani, posetom fabrici tekstilne industrije „Makaron moda“, a nakon toga će obići i rekonstruisanu zgradu gradske biblioteke „Radoje Domanović“.

Potom sledi obilazak Smederevske Palanke, gde će posetiti pogon fabrike „Goša FOM“ - fabrika opreme i mašina, kao i rekonstruisanu zgradu Narodnog muzeja. 

U Azanji, predsednik Srbije će obići štandove poljoprivrednih proizvoda sa tog područja, a u Selevcu preduzeće „Mikros Union d.o.o. Beograd“.

U Smederevu će Vučić prvo obići radove na rekonstrukciji zgrade „Gimnazije Smederevo“, a za tim će se na Trgu Republike obratiti građanima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading