Mirković, SNS: Za razliku od lidera SZS, mi ni dinar nismo ukrali

Autor: Tanjug

Vesti

07.03.2019

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

!Nervoza SZS koju je izazvao Nacrt zakona o poreklu imovine očekivana je, uzimajući u obzir da će Dragan Ðilas i Vuk Jeremić imati mnogo toga da objasne ili makar pokušaju!, ocenio je danas šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković.

RepublikaFoto: Tanjug/Montaža
Očitao im lekciju: Mirković prozvao Obradovića, Đilasa i Jeremića

Svoju priliku da taj zakon usvoje i primene, imali su i Dragan Ðilas i Vuk Jeremić i Boris Tadić, ali to nisu uradili jer bi na taj način, kaže Mirković, sami sebe doveli u problem, kako objasniti enormno bogatstvo kojim raspolažu, a koje je nastalo nakon dolaska na državne funkcije.

- Presmešni su napadi SzS, jer donošenje takvog zakona pokazuje odlučnost države da se bogatstvo svakog, uključujući i trenutne državne funkcionere preispita, ali i pokazuje da ova vlast predvođena Srpskom naprednom strankom nema razloga za brigu, jer za razliku od Ðilasa, Jeremića, Tadića koji su Beograd i Srbiju opustošili, a od sebe napravili milionere, mi nikome dinar jedan nismo ukrali - saopštio je funkcionet SNS.

Predsednik Aleksandar Vučić, Vlada i svi ljudi koji danas čine vlast, naveo je Mirković, nastaviće da ispunjavaju data obećanja, jer su za nas interes i poverenje građana Beograda i Srbije uvek na prvom mestu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tamo daleko

07.03.2019 19:03

Kada krene da se prečešljava poreklo imovine, ima da bude veselo...

Dejan

07.03.2019 22:05

I treba da vidimo odakle Nemoći i Djilasu toliko.

Ema

07.03.2019 22:07

E ovo je kao dobar vic .Pa zasto im smeta zakon o dokazivanju stecene imovine ???