Opozicija bojkotovala sednicu! Vesić: Umesto da brane interese građana , oni su nastavili sa...

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.03.2019

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnjoj sednici Skupštine grada na pitanje o bojkotu sednice dela opozicije, Vesić je rekao da to pokazuje kako oni razumeju politiku.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Goran Vesić

- Tako oni razumeju politiku, Ðilas, Jeremić i ostali. Umesto da sede u Skupštini grada, brane interese građana koji su glasali za njih, oni su nastavili sa onim što su radili u prošlom mandatu - Ðilas je četiri godine bio odbornik, primio više od 630.000 dinara, a osim na prvoj, nijednom nije ušao na sednicu - rekao je Vesić.

Kako je rekao, to što je Ðilas podneo ostavku na mesto šefa odborničke grupe, znači da "on ne može da izdrži da sedi u skupštini i radi stvari koje su korisne za građane".

- Oni su izabrali da budu ispred skupštine, a naravno da nisu izabrali da ne uzmu dnevnice. Dnevnice uzimaju redovno, tu su prvi na blagajni - rekao je Vesić i dodao da to govori o tome koliko su odgovorni prema građanima.

- Ako učestvujete na izborima i dobijete glasove, koliko god da je građana glasalo za vas, obavezni ste da zastupate njihove interese. A, oni se tako odnose prema svojim građanima i ja verujem da će već na sledećim izborima građani to znati da kazne, kada su oni u pitanju - zaključio je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading