Čanak: Sergej, u lice mi reci da sam đurbe!

Autor: Tanjug

Vesti

02.03.2019

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LSV Nenad Čanak je pozvao Trifunovića da mu uvrede koje je izgovorio sinoć u Novom Sadu saopšti "u lice" i dodao da ne može da veruje da je Trifunović sve to izgovorio.

RepublikaFoto: Tanjug
Nenad Čanak

- Ono šta sam video, ne verujem da je Sergej Trifunović izgovorio. To su stvari toliko van bilo kakvog političkog razgovora, da u to potpuno ne verujem. Ne verujem da je to rekao, a ako jeste, i ako to zaista misli, želeo bih da mi to kaže u lice. Jednostavno, ne verujem da je sve to izgovorio neko ko se zalaže za promenu sistema u Srbiji, a ko nudi nekakav govor koji nije primeren građanskom društvu - rekao je Čanak za Blic.

Dodao je da nije bio na sinoćnom protestu u Novom Sadu i naveo da je pogledao "neki snimak", uz ocenu da je možda reč o "nekakvom izmišljenom pokušaju da se napravi nekakva svađa".

- O otcepljenju se priča desetinama godina unazad pa sve do danas, i uvek se koristi jer je najelegantnije rešenje da dobijete neku bitku, jer niko zapravo otcepljenje neće. Ta trabunjanja oko secesije su priče koje prolaze, i za one koji nemaju šta drugo da rade. Ko ne zna ništa o tome i Vojvodini, priča o secesiji - rekao je Čanak.

Čanak je naveo i da orgulje o kojima je Trifunovi govorio nisu kod njega, već su više od godinu dana u srednjoj muzičkoj školi u Novom Sadu koju je i sam pohađao, i da su bile poklon za koji su on i pojedini donatori skupljali novac.

- Ne znam šta je želeo time da kaže, verovatno ga neko nešto nije dobro obavestio - kazao je Čanak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading