(VIDEO) Trifunović se obrukao za sve pare - došao do menze i kroz megafon vređao studente koji su večerali!

Autor: Tanjug

Vesti

02.03.2019

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Novom Sadu u petak uveče je održan protest na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, a protestima su se pridružili i neki studenti Univerziteta u Novom Sadu.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Sergej Trifunović juče u Novom Sadu

Glumac Sergej Trifunović, predsednik Pokreta slobodnih građana, uputio je niz uvreda studentima koji se nisu priključili protestima, poručivši, između ostalog, da su "u g...ima", dok je Nenada Čanka, lidera LSV, opisao kao "teško đubre".

On je rekao da ga "vređa" što su mnogi studenti ostali u menzi, pa je došao do menze i vređao mlade koji su mirno večerali. Došao je sa megafonom u ruci do prozora, a zatim urlao u megafon i govorio najogavnije rečenice studentima koji su ga iskulirali.

- Nadam se da uživate u šniclama, nadam se da znate gde živite, očigledno da ne znate čim sedite ovde, a niste napolju sa svojim kolegama. Ja vam kažem, sram vas bilo - poručio je Trifunović studentima.

Predsednik PSG-a je pomenuo i priču o navodnom otcepljenju Vojvodine, iznevši niz uvreda na račun lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka, preneo je Blic.

On je Čanka, lidera LDP-a Čedomira Jovanovića, kao i lidera SDPS-a Rasima Ljajića nazvao lažnim opozicionarima. 

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP

Maji Gojković, predsednici Narodne skupštine, takođe je uputio uvrede, rekavši da se njena politička karijera sastoji isključivo od preletanja u druge partije. 

On joj se izvinio što ju je ranije nazvao "kur*om", ali je rekao da je "čobanka 2 i upitao je zašto svaki put kad u parlament stigne predlog za lečenje nekog deteta ona stisne zvonce i poslanici vladajuće većine kažu "ne".

 

Trifunović je posle protesta, na tvrdnje iznete u jednom tvitu da je u Novom Sadu održao "fašistički govor", na Tviteru odgovorio:

- Fašištički? Moj govor je upravo bio protiv vas, secesionista, otcepljivača Vojvodine, u usta vam se s...m fašistička.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ana

02.03.2019 08:24

Opozicija opet vredja neistomisljenike.

Tifani Rok

02.03.2019 09:42

Bruka i sramota!!!

masa

02.03.2019 11:28

Verovatno je pod uticajem nekakvih droga,ovo je nenormalno ponasanje