Srpska lista: "Renta" Rada prvi vesnik propasti opozicije

Autor: Tanjug

Vesti

01.03.2019

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista najoštrije je osudila izjavu predsednice Evropskog pokreta Kosova i Metohije Rade Trajković u Vranju da je vlast u Srbiji "lažljiv i zločinački režim" i podržala proteste "Jedan od pet miliona" koji se svakog petka održavaju u tom gradu na jugu zemlje.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Rada Trajković

- Nakon što su građani koji je najbolje poznaju u Gračanici ignorisali njene proteste i oni se neslavno završili sa par učesnika prošle nedelke, Rada Trajković je svoje laži nastavila da prodaje ljudima koji je slabije poznaju u centralnoj Srbiji - saopštila je sinoć ta stranka kosovskih Srba.

U saopštenju se navodi da je "ova neostvarena liderka koja je iza sebe ostavila devastiran dom zdravlja u Gračanici, uspela da unazadi sve što je srpsko, a na grbači Srba sa KiM unapredila je svoj imetak, čime je stekla i nadimak Rade sa Savskog venca". 


- Rent-a-Rada je pravi vesnik propasti, tako da je i onima koji je plaćaju i vodaju da govori na protestima odzvonilo - zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading