PADAJU MASKE ĐILASOVACA: Na protestima u subotu govori Marinka Tepić

Autor: Alo, Republika

Vesti

28.02.2019

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je da sramnim protestima koji se svake subote održavaju u Beogradu diriguje Đilasov Savez za Srbiju, iako su pajtosi i pristalice tog Saveza hteli da se sakriju iza građana.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Marinka Tepić

Na ovim skupovima i tobože šetnjama koja za cilj ima svrgavanje sa vlasti predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ometanje građana prestonice Srbije u svakodnevnim aktivnostima, iz subote u subotu sve je manje građana.

Zbog toga valjda, iznervirani brojnošću ljudi, Đilasovci su odlučili da skinu maske i da se, osim njihovih simpatizera, direktno okupljenima obrate i političari.

Naime, na predstojećem okupljanju sa kamiona će govoriti Marinika Tepić, samostalna poslanica i budući portparol Dragana Đilasa.

Marinika je poznata kao jedan od najsočnijih zagovarača i pozivača na rušenje vlasti, a možemo da pretpostavimo šta će malobrojnim okupljenim pristalicama pričati.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading