Politički nekrofil: Trifunović skuplja poene na mrtvim ljudima!

Autor:

Vesti

23.02.2019

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović doslovno gazi preko leševa zarad političkih poena! Glumac i odskorašnji političar besramno je iskoristio porodičnu tragediju da bi prikupio širu političku podršku i promovisao se kao jedan od vođa opozicije, što mu javnim blaćenjem svega što mu padne na pamet nikako ne polazi za rukom.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Sergej Trifunović

Iako su snimci sa sigurnosnih kamera potvrdili da odlazeći direktor "Koridora Srbije" Zoran Babić nije vozio u trenutku stravične nesreće na naplatnoj rampi Doljevac u kojoj je poginula Stanika Gligorijević, Trifunović je obišao porodicu nastradale žene u selu Debelica kod Knjaževca, čime se brže-bolje pohvalio na Tviteru, obećavajući sinovima i suprugu pravnu i novčanu pomoć.

NE VERUJE SNIMCIMA

- Sa Velimirom, Stanikinim udovcem, u Debelici i Srđanom Aleksićem, šurakom, koji je vozio automobil. Zašto, Vučiću, nisi zvao ove ljude da im izjaviš saučešće, kad si Babića sklonio na Kipar? Da si pametan, mogao si ovde da dođeš sa TV ekipom umesto da maltretiraš decu po bolnicama - napisao je vođa PSG.

Jelena Vukoičić: Veliki deo opozicije se u poslednje vreme ponaša kao da je u rijalitiju

Pre dolaska u kuću Gligorijevića, Trifunović je sa svojom kombi ekipom obišao mesto nesreće, odakle je još jednom poručio da su snimci sa naplatne rampe montirani i lažni, navodeći da je vozilom upravljao Zoran Babić iako se jasno vidi da je za volanom bio njegov vozač.

 

 

 

 

Postavlja se pitanje šta bi lideru PSG bilo dovoljno da mu dokaže istinu o tragičnom slučaju koji on otvoreno zloupotrebljava u svojoj političkoj kampanji. I dok on, posećujući porodicu nastradale žene, pokušava da napabirči koji glas, licemerni opozicionari ostrvili su se na predsednika Srbije Aleksandra Vučića da zarad političkih poena obilazi teško obolelu decu.

Potpredsednik SNS Miloš Vučević ocenjuje da je Trifunović pravi politički lešinar koji ovakve situacije besramno zloupotrebljava.

Odbegli članovi PSG napravili novu stranku

Bivši istaknuti članovi PSG Aleksandar Olenik, Miloš Marković, Zoran Vuletić i Rade Veljanovski formirali su novu političku organizaciju Građanski demokratski forum (GDF).

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Olenik

Oni su, podsećamo, istupili iz pokreta čim je za novog vođu, posle odlaska Saše Jankovića, izabran glumac Sergej Trifunović. Kako su najavili na predstavljanju nove političke organizacije, reč je o istinskoj alternativi koju čine ljudi koji dosad nisu bili u vlasti.

SEPTIČKA JAMA

- Zaista smatram da je sve normalne i pristojne ljude sramota njegovih postupaka. Taman kada pomislimo da je dotakao dno, on nas uveri da je njegovo stanište zapravo septička jama bez dna. Žalosno je da ovakav čovek ima podršku u delu naroda kome očigledno ne smeta ovo lešinarenje - poručuje Vučević.

Politikolog Jelena Vukoičić za Srpski telegraf kaže da je nemoralno što glumac na mrtvim ljudima prikuplja poene.

- Veliki deo opozicije se u poslednje vreme, a naročito od početka protesta, ponaša kao da je u rijalitiju. Pojedinci prelaze sve granice morala i dobrog ukusa jer ne poštuju nikakve principe koji bi bar u minimalnoj meri morali da budu poštovani. Nažalost, koriste se najvulgarnije uvrede i pretnje, ali i lične tragedije da bi se dobio pokoji jeftin politički poen, čime se njihova politička uloga srozava do krajnjih granica - tvrdi Vukoičićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mikica

23.02.2019 09:25

Sto maltretira decu ,bez maske,I skuplja poene je jedan od njegovih jadova.jos jedan je cestitanje deteta.Kome?Iscasen covek.