Poslanik Ševarlić objasnio zašto nije hteo da napusti Skupštinu

Autor: Tanjug

Vesti

15.02.2019

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik, profesor Poljoprivredenog fakulteta Miladin Ševarlić izjavio je da je kao nestranački poslanik odlučio da ne napušta Skupštinu i da prisustvuje sednicama i učestvuje u radu odbora kada je reč o temama za koje smatra da su od nacionalnog značaja i da ulaze u njegov delokrug rada i interesovanja.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Miladin Ševarlić

On je za današnje "Večernje novosti" na taj način objasnio zašto je odlučio da ne učestvuje u opozicionom bojkotu Skupštine, zbog čega su ga Dveri isključile iz svog poslaničkog kluba.

On kaže da nikada ranije s Dverima nije imao problem, da nisu postavljali nikakve zahteve, niti su uticali na to kako glasa.

- Sada su prvi put došli kod mene sa zahtevom da svi članovi kluba, uključujući i mene kao nezavisnog poslanika, treba da izađu iz Skupštine - rekao je Ševarlić.

Dodaje da je zatražio jedan dan da razmisli i da se konsultuje sa saradnicima u Društvu srpskih domaćina, u kome je predsednik Upravog odbora. 

- Sutradan sam im rekao da ne mogu da pristanem na to - rekao je Ševarlić i dodao da su se razišli bez ikakvih sukoba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading