Ševarlić potvrdio: Više nisam u poslaničkom klubu Dveri

Autor: Tanjug

Vesti

13.02.2019

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miladin Ševarlić obavestio je danas novinare da je posle razgovora sa šefom i zamenikom šefa poslaničke grupe Dveri odlučio da svoje delovanje nastavi kao samostalni poslanik.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Miladin Ševarlić

Ševarlić je do sada kao nestranačka ličnost bio u poslaničkom klubu Dveri.

- Od danas sam nestranački, ali samostalni poslanik na osnovu dogovora koji sam postigao sa predsednikom poslaničkog kluba Dveri na razgvoru u ponedeljak i danas sa njegovim zemenikom posle čega sam predao moj potpis u arhivu Narodne skupštine - rekao je Ševarlić novinarima.

Kaže da je to učinio da ne bi remetio jedinstvo bojkota plenuma u Dverima dodajući da nema nikakvog govora o isključenju.

- Radi se o dogovoru ja sam taj dogovor ispoštovao, dobio sam rok u kojem je trebalo da se izjasnim, ja sam se izjasnio i obavestio Narodnu skupštinu da postajem samostalni poslanik - rekao je Šavrlić.


Ranije danas, Dveri su saopštile da Ševarlić nije prihvatio odluku o bojkotu parlamenta i da zbog dalje ne može da deluje u okviru tog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading