Zorana Mihajlović: Uvek sam za izbore

Autor:

Vesti

11.02.2019

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović izjavila je da se ni na jednoj sednici organa stranke još uvek nije razgovaralo o vanrednim parlamentarnim izborima, a da je ona, lično, uvek za izbore, jer su oni najbolje rešenje ako postoji bilo kakva sumnja na bilo kakvu vrstu legitimiteta. Gostujući na TV Prva, ministarka je rekla da možda nije loše da građani još jednom kažu da li veruju u sve što SNS radi ili smatraju da neko drugi možda može bolje.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Zorana Mihajlović

- Lično, ja jesam za izbore, ali nismo o tome razgovarali još uvek - rekla je Mihajlovićeva.

Komentarišući najavu dela opozicije o bojkotu eventualnih vanrednih izbora, Mihajlovićeva je rekla da bojkot u bilo čemu nije način da se dođe do rezultata.

Možda grešim i možda sam naivna, ali nikad ništa nisam bojkotovala

Zorana Mihajlović, ministarka

Foto: Tanjug

Moj stav

Rasim Ljajić

MINISTAR TRGOVINE

Već imamo najavu bojkota parlamenta i proteste na ulici, gde se osporava legitimitet Vlade i vlasti. Ako se taj legitimitet osporava, ne postoji drugi način da se on proveri nego na izborima

- Možda grešim i možda sam naivna, ali nikad ništa nisam bojkotovala. Ja posmatram sa lične pozicije, uvek se borim da se pokažem znanjem, radom, argumentima... Mislim da to nije način, ali to je njihov stav i način političke borbe, a svako ima svoj način političke borbe - rekla je Mihajlovićeva i podsetila da su izborni uslovi isti 19 godina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading