Vučić o ponovnom iznošenju vešala i skandaloznim rečima Vidojkovića

Autor: Novosti

Vesti

10.02.2019

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Politika vešala nikada neće pobediti politiku rada, marljivosti, posvećenosti i budućnosti Srbije", rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić, komentarišući proteste opozicije na kojima je poslanik Dveri Srđan Nogo nosio maketu vešala.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

On se osvrnuo i na reči pisca Marka Vidojkovića da je Pravni fakultet "leglo kriminala, smradova i ološa":

- To je kada pored Pravnog fakulteta prolazite tako što ste dva puta pojeli pljeskavicu i uputili pogled ka zgradi, toliko znate o ovoj ustanovi, koliko zna gospodin Vidojković. Onda sebi dozvoljavate neumesne rečenice i zastrašujuće tvrdnje. I oni koji to kažu sutra treba da vode zemlju.

On je dodao da su profesori i studenti na Pravnom fakulteti dobro razumeli o čemu se radi. Predsednik je istakao da nije razumeo humor Ambasade SAD, koja je objašnjavajući zašto su se njihovi službenici sastali sa organizatorima protesta i liderom PSG Sergejom Trifunovićem, medijima poslala spisak obaveza: razgovor sa opozicionim liderima, potraga za najboljom pljeskavicom, kupovina "smokija" i "bananice"...

- Ničeg posebno važnog, niti zabrinjavajućeg ne može biti u razgovoru diplomata sa čovekom koji žene naziva fuksama. Ne znam kakav im je bio ručak, ali nadam se da su oni koji su ih poslužili izdali fiskalni račun i da su Amerikanci i ostala gospoda platili porez - rekao je Vučić i poručio da je važno da ljudi znaju da nijedna ambasada neće upravljati srpskom politikom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading