Saznajemo: Tramp ruši EU sa Srbima!

Autor: Republika

Vesti

10.02.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiv Benon, glavni strateg predsedničke kampanje Donalda Trampa, koji se sa svojom organizacijom Pokret (Movement) sprema za evropske izbore u maju, računa na Srbe kao saveznike u projektu preuzimanja Evropskog parlamenta (EP) i rušenju EU ovakve kakva je sada. Prema informacijama koje su procurile iz njegovog štaba, ikona evropskih desničara, kako nazivaju Benona, u najskorije vreme će organizovati sastanak najvažnijih lidera takozvanih suverenističkih partija, italijanskog vicepremijera Matea Salvinija i mađarskog premijera Viktora Orbana, sa Miloradom Dodikom. U međuvremenu, Dodikov SNSD trebalo bi i zvanično da postane deo Pokreta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp i Stiv Benon

Šta je konačni cilj Benona?

Šta bi Dodik dobio od Benonove pobede?

Kako analitičari vide trojnu saradnju?

Koliko bi Srbi mogli da dobiju mandata u EP?

O ovome, ali i o tome kako su Karleuša i Vranješ vređali Tošićevu ljubavnicu, kao i o tome šta u ispovesti kaže majka voditeljke Dee, pročitajte u sutrašnjem izdanju "Srpskog telegrafa" i na portalu "Republika".

Foto: Srpski telegraf
Izdanje "Srpskog telegrafa" za 11.02.2019. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading