SADA SE NE KRIJE: Pajtić se pohvalio da letuje na Brionima!

Autor: alo.rs

Vesti

20.08.2017

07:10 >> 07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik DS-a, a sada poslanik te stranke Bojan Pajtić pohvalio se na društvenoj mreži Tviter da je otišao da letuje na Brione i pored toga što je ovoga leta već boravio u jednom luksuznom hotelu u Budvi u kome je teško i zamisliti porodični odmor bez četiri-pet hiljada evra.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Pohvalio se letovanjem na Brionima: Bojan Pajtić

Na pitanje “Alo!” zašto je i ove godine otišao na Brione Bojan Pajtić, odgovorio je da do sada nikada nije letovao u hotelu na Brionima i da je zbog toga dobio sudski spor protiv jedne medijske kuće.

- Tužio sam ih zbog te klevete i pozvao ljude na Tviteru da glasaju da li da od tog novca zaista, po prvi put, odem u hotel na Brione. Budući da je i sudski utvrđeno da sam u pravu, ispunjavam želju pratilaca sa Tvitera - kaže Pajtić, dodajući da ga je ovaj medij poslao na more da leči duševnu bol koju su mi prouzrokovali.

Posebno je zanimljivo to što je Pajtić poznat po tome da je, kako su mediji pisali, prethodnih godina na Brionima boravio i brčakao se tamo i u vreme kada su Hrvati proslavljali godišnjicu zločinačke Oluje.

To što preko Tvitera pametuje u koliko kolona bi opozicija trebalo da izađe na beogradske izbore, i o tome da li treba da bude unutrašnjeg dijaloga o Kosovu ili ne, istovremeno dok uživa na plaži u Hrvatskoj, prema rečima naših sagovornika, šalje jasnu poruku da se Pajtića zapravo mnogo ne tiču interesi Srbije i njenih građana.

Miloš Vučević, potpredsednik SNS poručuje i da Pajtić ne mora da žuri nazad u Srbiju.

- Očigledno da mu se nešto zakomplikovalo, pa je promašio da bude tamo za vreme obeležavanja "Oluje". Možda je najbolje da on ostane na toj destinaciji jedno duže vreme - kaže Vučević.

Njegov kolega Milenko Jovanov kaže da to što se hvali letovanjem na Brionima puno govori o Pajtiću.

- Ljudi se obično hvale kada nešto postignu u životu, urade nešto veliko i važno, ali eto, ima i onih kojima je najveći uspeh u životu i razlog za hvalu to što odu na Brione. Jedino mislim da će i ovi na Brionima tek osetiti posledice dolaska Pajtića. Realno, ko je lud da se kupa u vodi po kojoj pliva Pajtić?! - pita se Jovanov.

Politički analitičar Branko Radun ističe da su Pajtića odlasci na Brione u vreme obeležavanja godišnjice Oluje koštali pozicije šefa DS-a.

- Znamo i da je za vreme proslave "Oluje" u Hrvatskoj Pajtić bio na Brionima što je izazvalo ogromno ogorčenje javnosti. To je bio jedan njegov veliki politički minus, možda ga je to čak i koštalo mesta predsednika u stranci. Takođe, to što on i jedan deo naše elite misli i ističe da je hrvatsko primorje najlepše je u najmanju ruku neprimereno kada imamo ekspanziju ustaštva i nove ustaške retorike u Hrvatskoj. Zanimljivo je i to da su Brioni, takođe, i kult Tita, i sva deca komunizma koja imaju tu fascinaciju Titom, imaju za cilj da odu na Brione. To je zato što su tamo nekada mogla da letuje samo namonklatura najbližih Titovih saradnika, koje je on lično pozivao - komentariše Radun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading