Dačić: Pacoli je malo nervozan! Okružen je koljačima pa je sve pomešao!

Autor: blic.rs

Vesti

08.02.2019

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvaničnik nepriznatog Kosova Bedžet Pacoli je malo nervozan i ponovo je sve pomešao, kaže srpski šef diplomatije Ivica Dačić.

RepublikaFoto: Tanjug
Ivica Dačić

On je to rekao povodom uvreda koje je Pacoli, inače ministar spoljnih poslova Kosova, izneo na njegov račun zbog govora na sednici Saveta bezbednosti UN.

- Prvo, za Srbiju je kao punopravnu članicu UN upravo ta organizacija pravo mesto da iznese stav svoje države. Za razliku od zvaničnika nepriznatog Kosova, koji mogu samo po hodnicima UN da zaskaču svetske državnike ili da govore kad budu prozvani - rekao je Dačić za "Sputnjik".

Pacoli je ranije upitao kako je moguće da se Dačiću kao "zameniku balkanskog koljača Slobodana Miloševića" uopšte dozvoljava da govori na zasedanju Saveta bezbednosti UN, dok Dačić smatra da je za Pacolija bolje da ne pokreće tu temu. Dačić je kazao i da se ovim povodom slatko nasmejao.

- Pacoli je okružen osvedočenim koljačima i kriminalcima u vlasti koji su zamenili hladno i vatreno oružje penkalima, a umesto okrvavljenih uniformi obukli lister odela i lakovane cipelice - ocenjuje Dačić.

On naglašava da bi Pacoliju bilo bolje da ne pokreće tu temu jer će proći kao nedavno u Interpolu ili sinoć u Njujorku.

- A onda će biti još nervozniji - rekao je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading