RAKIĆ: Ko dirne severnu Mitrovicu dobiće adekvatan odgovor!

Autor: Tanjug

Vesti

05.02.2019

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je da je srpski narod na Kosovu i Metohiji s najvećom ozbiljnošću i zabrinutošću primio najnovije pretnje ratom od strane albanskog gradonačelnika južnog dela Kosovske Mitrovice Agima Bahtirija.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Goran Rakić

- Očekujem da Kfor i Euleks, u skladu sa svojim obavezama iz mandata koji im je poveren, povećaju budnost i preventivno deluju kako ne bi došlo do narušavanja mira i sigurnosti građana, jer ovakve opasne pretnje miru u ovom trenutku visokih tenzija može nepovratno da naruši krhku stabilnost koju smo kao predstavnici srpskog naroda odgovornim delovanje izgradili, u nemogućim uslovima - saopštio je Rakić.

On naglašava da, kao predstavnik srpskog naroda, poručuje da je mir najveća vrednost za koju se bori srpski narod. 

- Mi nikada nismo i nećemo pretiti nikome, ali ako neko dirne u naše domove, u našu severnu Kosovsku Mitrovici, onda će dobiti i adekvatan odgovor - istakao je predsednik Srpske liste.

Gradonačelnik Južne Kosovske Mitrovice Agim Bahtiri izjavio je juče da će, "ako se dotakne grad Mitrovica", u okviru sporazuma između Prištine i Beograda, "doći do rata".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading