(FOTO) EKIPA IZ PAKLA! Okupila se ubitačna šestorka, ko zna šta sada smišljaju!

Autor: Republika

Vesti

04.02.2019

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači priredio je sinoć u svojoj kući večeru za predstavnike vladajuće koalicije i albanskog premijera Edija Ramu.

Osim Rame, na večeri su bili Kadri Veselji, Ramuš Haradinaj, Fatmir Ljimaj i Bedžet Pacoli, prenosi RTK na srpskom jeziku.

Navodi se da detalji razgovora nisu poznati, ali na objavljenoj fotografiji vidi se Rama koji sedi na čelu stola i gosti koji piju vino.

Albanski premijer je fotografiju objavio na svojoj Fejsbuk stranici, uz komentar na engleskom "Fotografija dana". Ubrzo su uledili komentari, među kojima je bio veliki broj onih s negodovanjem i osudom ovog skupa. Usledile su opaske: "Fotografija noći, a ne dana", "Fotografija noćne more", "Fotografija katastrofe"... Bilo je i vulgarnih komentara na račun veselog društva za stolom, a jedan od komentatora napisao je "Foto dana, ili dil dana?".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading