Martinović, SNS: Bojkotovali Pahora, ali ne i skupštinsku kasu

Autor: Tanjug

Vesti

28.01.2019

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo opozicije u Skupštini Srbije bojkotovao je sednicu na kojoj se obratio predsednik Slovenije Borut Pahor, a njihov gest šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović ocenio je kao način da pokažu "da im građani Srbije nisu važni i da žele samo da se na vlast vrate oni koji su 12 godina sistematski uništavali Srbiju".

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Aleksandar Martinović

- Nisu bojkotovali skupštinsku kasu. Uredno su se prijavili da su prisustvovali sednici, iako u salu nisu ni ušli, da bi mogli da naplate putne troškove. Njih zanimaju putni troškovi, da jedu pljeskavice u skupštinskom restoranu, ali rad ih ne zanima - rekao je Martinović, prenosi "Politika".

- Pošto u Srbiji neko mora i da radi, ne možemo svi da naplaćujemo nerad i da koristimo skupštinu kao restoran, mi iz SNS-a i koalicioni partneri odučili smo da radimo za dobro građana Srbije - istakao je šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke.

 

 

Dodao je da su oni koji su bojkotovali sednicu po ko zna koji put "pokazali da im građani Srbije nisu važni, da su bitni samo oni, bitno im je da se vrati na vlast Dragan Đilas, Vuk Jeremić, da se na vlast vrate oni koji su sistematski upropastili Srbiju u periodu od 2000. do 2012. godine".

Od opozicionih poslanika posebnoj sednici danas su prisustvovali radikali, ali i poslanici iz poslaničkog kluba LDP-LSV-SDAS, među kojima su bili Enis Imamović iz Stranke demokratska akcija Sandžaka (SDAS), ali i lider LDP-a Čedomir Jovanović, koji je kazao da je saradnja sa Slovenijom veoma važna i da je prisustvo izraz poštovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading