TRIFUNOVIĆ I ZVANIČNO POSTAO POLITIČAR, Sergej: Veselo, sad budala vodi PSG

Autor:

Vesti

28.01.2019

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim je izabran za šefa stranke, Sergej Trifunović obećao ludu zabavu kolegama iz Pokreta slobodnih građana, koje, kako je rekao, sada vodi budala.

RepublikaFoto: Alo/Nenad Vujanović
Sergej zadremao posle izbora

- Ako mene pitate, čeka nas dosta posla i nemamo šta da slavimo. Ja sam sada upravnik firme u stečaju. Moramo da menjamo klimu i način na koji razmišljamo. Čeka nas timski rad, a za moju kandidaturu prevagnulo je ime pokreta jer želim da osvestim sve da budu slobodni građani. Šalićemo se, zato imate glumca, treba neka budala da vas uveseljava - rekao je Trifunović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Kao što nisam videla ništa u političkim idejama i ciljevima Saše Jankovića tako ne vidim ništa ni kod njegovog naslednika

Zorana Mihajlović, ministarka

Glumac koji je na čelu PSG nasledio Sašu Jankovića dobio je 60,07 odsto podrške predsedništva PSG, dok je njegov konkurent advokat Aleksandar Olenik osvojio 39,3. Inače, o izboru za predsednika PSG odlučeno je sa 32 glasa. U pobedničkom govoru glumac koji je sada i zvanično postao političar obelodanio je program za preporod PSG.

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Ne u SZS, sa Đilasom tesna saradnja

Novi lider PSG poručio je da njegova stranka neće ući u Savez za Srbiju, ali će s njima tesno sarađivati. Trifunović i Đilas i dosad su sarađivali, i to izuzetno blisko kada su u pitanju protestne šetnje, koje opozicija organizuje subotom, pa ne čudi što Trifunović političke saveznike prepoznaje u dosadašnjim saborcima s ulice.

KRAJ SKRIVANJA

Član predsedništva i poslanik naprednjaka Vladimir Đukanović kaže da je za naprednjake vest iz PSG odlična.

Bilo bi dobro da se za početak svog mandata izvini svim ženama u Srbiji i da ih zamoli za oproštaj

Miloš Vučević, član predsedništva SNS

- Reč je o osobi koja ne može da pobegne od svog karaktera, 10 minuta može da se suzdrži, ali onda odlepi i pljuje i vređa uličarski sve, a najviše žene pošto ima neki kompleks. Mahnit je, neuračunljiv i trebalo bi da se nalazi u ludnici, ali dobro, sad će samo nastaviti da zabija autogolove opoziciji i da je uništava - poručuje Đukanović.

Želim mu što duži mandat i što više pojavljivanja u medijima

Milenko Jovanov, potpredsednik SNS

Potpredsednik SNS Miloš Vučević kaže da se Trifunović praktično ozvaničio kao političar, te da više neće moći da se sakriva iza profesije glumca i nestranačke ličnosti.

Foto: ST/V. LUKIĆ

U klinču sa bratom

Ulazak u politiku Sergeja Trifunovića, po svemu sudeći, može da košta sukoba sa bratom glumcem Branislavom Trifunovićem. Podsetimo da je predvodnik protesta koji se održavaju svake subote u Beogradu poručio da bi svi opozicioni političari bili izviždani ako bi se slučajno približili mikrofonu, pa pretpostavljamo da se isto odnosi i na njegovog brata, koji je postao predsednik Pokreta slobodnih građana.

- Nadam se da će promeniti način komunikacije sa ljudima koji drugačije misle od njega, odnosno da će prestati uličarski da vređa, pre svega, žene. Bilo bi dobro da se za početak svog mandata izvini svim ženama u Srbiji i da ih zamoli za oproštaj - navodi Vučević za naš list.

SPISAK ŽELJE

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović za Srpski telegraf ističe da svako bira svoje društvo i ljude s kojima deli ideje.

- Kao što nisam videla ništa u političkim idejama i ciljevima Saše Jankovića, tako ne vidim ništa ni kod njegovog naslednika - smatra Mihajlovićeva.

Mahnit je, neuračunljiv i trebalo bi da se nalazi u ludnici

Vladimir Đukanović, poslanik

S druge strane, potpredsednik SNS Milenko Jovanov navodi da Trifunović ne ume da kontroliše ponašanje, pa će svakodnevnim uličarskim istupima podršku opoziciji, koja je ionako skromna, svesti na još niži nivo.

- Želim mu što duži mandat i što više pojavljivanja u medijima - zaključuje Jovanov.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Podržao ga Vuk

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić čestitao je na društvenim mrežama Trifunoviću zajedničkom fotografijom.

 

 

- Čestitke mom drugu ŽWhistlerDick na spremnosti da preuzme odgovornost i stupi na čelo Žpokretslobodnih. Sada će ga ološ napadati još brutalnije i učiniti sve da mu od života naprave pakao. Pobedićemo ih - poručio je Jeremić.

BISERI ŠEFA PSG

- novinarku Srpskog telegrafa Ivanu Žigić nazvao kurvom i objavio njen broj telefona na društvenim mrežama
- direktorku Studija B Ivanu Vučićević nazvao fuksom, čime je ponovio uvredu na njen račun, koju je iznosio i ranije
- predsednicu parlamenta Maju Gojković nazvao fuksom

- poručio da će pišati po grobu predsednika Srbije

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading