MIHAJLOVIĆEVA: Opozicija napadima nadoknađuje nedostatak programa i ideja

Autor: Republika

Vesti

24.01.2019

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicija u Srbiji pokušava napadima da nadoknadi nedostatak programa i ideja, izjavila je danas potpredsednica Vlade i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović i ocenila da primitivizam i nazivanje drugih pogrdnim imenima nisu nešto što nekog svrstava u srpsku elitu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zorana Mihajlović

Mihajlović je navela da elitu u Srbiji čine ljudi koji su obrazovani, koji vredno i odgovorno rade svoj posao, koji su pristojni i lepo vaspitani.

- Nije neko elita zbog toga što druge naziva pogrdnim imenima - istakla je Mihajlovićeva.

Kaže da je nedopustivo da političari, koji treba da budu primer drugima, budu ti koji će širiti govor mržnje i stereotipe o ženama.

- Tome kao društvo moramo da se suprotstavimo, da ne bismo napravili korak nazad u ponašanju na političkoj sceni - navela je ona.

Podsetivši na to kako je izgledala opozicija kad SNS nije bio na vlasti, Mihajlović kaže da su bile redovne pres-konferencije, iznošenje činjenica, ali da nije bilo nikakvog govora mržnje.

- Zato hajde prvo da se ponašamo pristojno, pa onda da razgovaramo o svemu ostalom - zaključila je Mihajlovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading