Grčić: Trifunović je primer kako ne sme i ne treba

Autor: Republika

Vesti

23.01.2019

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je kandidat Dragana Đilasa za predsednika Saveza za Srbiju, Sergej Trifunović, novinarku Srpskog telerafa javno nazvao kurvom, u njenu odbranu stao je veliki broj javnih ličnosti i političkih funkcionera.

RepublikaFoto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Sergej Trifunović

Povodom skandala oglasio se i Milorad Grčić, funkcioner SNS-a:

- Uopšte ne želim da govorim kao neko ko obavlja javnu funkciju, iako to sve nas posebno obavezuje kada se bavimo javnim poslom, što znači da bi trebalo da obavezuje i jednog od lidera Đilasovog Saveza, Sergeja Trifunovića. 

Nažalost, trebalo bi, ali ne obavezuje. Naprotiv, to što je javna ličnost, izgleda da njemu dobro dođe za ispoljavanje svih frustracija i mržnje koju nosi prema ženama. 

Upravo zato, želim da govorim kao otac dva muškarca, imam dva sina, želim da i njima lično kažem ovako javno.

Nikada, ali nikada ne smete dozvoliti da vam oni koji vređaju žene i nazivaju ih kurvama i fuksama, budu primer. Mi roditelji možda ne umemo uvek sve najbolje da prenesemo na svoju decu, ali makar možemo da razlikujemo dobro od lošeg.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Milorad Grčić

Sergej Trifunović koji psuje i vređa, koji ne da se ne kaje, vec pokazuje zadovoljstvo, što me posebno brine kao roditelja, nikada nikome u Srbiji ne sme biti dobar primer, vec primer kako se ne sme i ne treba.

Mi poštujemo majke, ćerke, sestre, drugarice, žene uopšte. I Srbija nikad nije promovisala nasilje nad ženama. Nikada. A Trifunovića javno pitam: “Šta će biti ako neko poučen vašim primerom, odluči da vaše verbalno nasilje prema ženama, sa reči pretvori u dela? Da li ćete se i onda smejati i naslađivati i govoriti kako se izvinjavate kurvama jer su one bolje od novinarki? - naveo je Grčić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading