"Lokalni šerif Zelenović podredio Šabac potrebama Ðilasa, Jeremića..."

Autor: Tanjug

Vesti

22.01.2019

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Pokreta socijalista Šapca saopštio je danas da je gradonačenik Nebojša Zelenović "sve gradske institucije i medije potpuno podredio svojim potrebama i potrebama Ðilasa, Jeremića i Dušana Petrovića".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nebojša Zelenović

Kako se navodi u saopštenju, "lokalni šerif Zelenović" grad Šabac tretira kao privatnu svojinu i, umesto investicija i novih radnih mesta, u gradu raste jedino kriminal i korupcija. 

- Besramno napada Vučića i Srbiju, blati našu zemlju gde god može i gde god stigne, samo da bi dobio još malo vlasti. Ðilas, Jeremić, Zelenović i ostali dosovci su spremni na sve, osim da izađu na izbore - ističe se u saopštenju.


Gradski odbor Pokreta socijalista ukazuje da Zelenović baš nikada ništa nije uradio za dobrobit građana Šapca, "ali je zato sramno predlagao da se iz gradskog budžeta više izdvaja za njegovu platu nego za zdravstvenu zaštitu građana".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading