Pod patronatom Britanaca: Režim u Podgorici pomaže Haradinaju da napravi svoju Srpsku listu!

Autor: borba.me

Vesti

15.01.2019

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agenti britanske tajne službe MI6, uz pomoć i struktura iz Crne Gore, žele da naprave svoju Srpsku listu na Kosovu i Metohiji, koja bi bila pod patronatom Ramuša Haradinaja.

Foto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj

Plan je da se formira politička organizacija u južnoj srpskoj pokrajini, koja bi bila pandan Srpskoj listi, koja je verna državnom rukovodstvu Srbije. Na taj način želi da se razbije srpsko jedinstvo na KiM pred najteža iskušenja koja dolaze za srpski narod na tom području, otkriva Borba iz dobro obaviještenih izvora.

Kako se saznaje, u formiranju te liste, pod pokroviteljstvom Haradinaja, aktivno učestvuju i pojedine strukture iz Crne Gore. U sve to je uključen Bedžet Pacoli, koji često boravi u Crnoj Gori i to u nezvaničnim posetama.

- U pravljenju podobne Srpske liste, uključeni su i ljudi iz crnogorskih struktura, čiji je zadatak da pronađu ljude koji će biti deo te priče, a koji žive na KiM. Akcijom rukovodi MI6, čiji agenti nesmetano borave u Crnoj Gori i BiH. Sa nekim ljudima koji treba da budu nosioci te priče su već obavljeni razgovori, akcija je u odmakloj fazi i priprema se teren za pravljenje jedne takve političke organizacije - kaže sagovornik Borbe.

 

 

Upravo je Pacoli, preko svojih veza u vrhu vlasti u Crnoj Gori izdejstvovao ovu vrstu pomoći.

- Crnogorsle vlasti su na usluzi Pacoliju i Haradinaju, što su više puta i pokazali na konkretnim stvarima - pojašnjava sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading