(FOTO) BEOGRAD JE DALEKO, ALI MI SMO TU ZA VAS: Vesić podelio paketiće deci u Leposaviću!

Autor: Republika

Vesti

13.01.2019

10:18 >> 10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mališani sa Kosova i Metohije uz široke osmehe na licima dočekali su delegaciju Grada Beograda na čelu sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem koja im je podelila paketiće sa omiljenim slatkišima i igračkama.

Prava fešta odigrala se u Predškolskoj ustanovi "Naša Radost" u opštini Leposavić gde su dečica imala priliku da uživaju i u predstavi "Novogodišnja bajka" gde je u glavnoj ulozi publiku zabavljao poznati glumac Svetislav Bule Goncić. 

- Beograd je daleko, ali naša prestonica i ja želimo da pokažemo da ćemo u ovim teškim vremenima uvek biti tu za vas. Mi kao najveći grad u našoj zemlji imamo obavezu da pomažemo našem narodu da živi bolje. Pred nama su velika iskušenja i ako budemo jedinstveni možemo da pobedimo iskušenja koja predstoje. Hvala vam još jednom i srećna vam Nova godina - poručio je Vesić. 

S druge strane, deca su takođe poželela dobrodošlicu Vesiću. 

- Hvala vam dragi gosti što ste došli da sa nama podelite ovu radost i da proslavimo Srpsku Novu godinu - rekao je mali dečak i nastavio sa drugarima da peva: "Nikad ne boj se, ljubav jača je".

Inače, Srpsku Novu godinu u Leposaviću Srbi će dočekati uz vatromet i koncert Vertiga i Amadeus benda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading