Raskrinkavanje na Kosovu: Ministar lažne države švercuje robu iz Srbije, Tači i Haradinaj sve znaju

Autor: Sputnik

Vesti

13.01.2019

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Inicijative za Kosovo Milaim Zeka izjavio je da je jedan od kosovskih ministara uključen u krijumčarenje robe iz Srbije kroz Crnu Goru nakon što je uvedena taksa od 100 odsto.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ne spominjući imena, zastupnik Zeka naglasio je da su tri čelnika institucija, Ramuš Haradinaj, Hašim Tači i šef Skupštine, Kadri Veselji, svesni tih informacija.

- Ministar pravosuđa i mnogi drugi ministri pokazuju licemerje na sastanku vlade. Plaćeni su da ne lažu građane. Na temelju informacija Policije i Obaveštajne agencije Kosova i međunarodnih institucija, postoje vrlo poznati ljudi, a među njima i ministri koji su 100 oodsto poreza pretvorili u njihovo poslovanje. Znamo da su druge političke stranke obavljale takve poslove sa Srbima u severnoj Mitrovici - izjavio je on za T7, prenosi „Indeks onlajn“.

Dalje Zeka ističe kako je vrlo zabrinjavajuće za kamione da iz Srbije uđu u Crnu Goru. „… A kada dođu na Kosovo, oni postavljaju tablice Crne Gore, navodno kao da su sa Kosova. Verujem da premijer ima te informacije, predsednik i predsednik parlamenta“, izjavio je Zeka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
vejder

13.01.2019 17:07

Smesni su!

TORES

13.01.2019 21:56

Oni su krajnje beskrupulozni.

bunar

14.01.2019 05:57

Njihova "država" je napravljena na švercu!