ZLO NEVIĐENO: Sonja Biserko hvali Haradinaja

Autor:

Vesti

11.01.2019

04:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji ništa ne valja, ali zato u lažnoj državi Kosovo cvetaju ruže. Tamo Haradinaj nudi sva prava Srbima, a naše sunarodnike uopšte ne diraju Albanci...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sonja Biserko

Ovo je samo deo skandaloznih reči Sonje Biserko, predsednice Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji, u intervjuu za Novi magazin.

UVEK ISTA SLIKA

Biserkova je, između ostalog, komentarišući pismo koje je predsednik SAD Donald Tramp poslao Aleksandru Vučiću i Hašimu Tačiju, navela da je Haradinajev predlog sveobuhvatnog sporazuma odličan i da nudi sva prava Srbima (pogledajte njene izjave u okviru).

Predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun za Srpski telegraf kaže da je ovo nastavak višedecenijske sistematske kampanje koju Biserkova vodi, a direktno je uperena protiv interesa Srbije i srpskog naroda.

- Sonja Biserko uvek podržava sve ono što može da nanese štetu interesima Srbije i srpskog naroda. Potpuno je neobjektivna, jednostrana, pristrasna i mislim da apsolutno ne zaslužuje da se o njoj uopšte govori u javnosti. To što ona izgovara budalaštine je neozbiljno, neodgovorno i remetilački - kaže Drecun.

Foto: Republika

Sima Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM, kaže da je Sonja Biserko albanska lobistkinja.

- Nažalost, ta albanska lobistkinja nastavlja da zagorčava život porodicama kosmetskih žrtava. Ona je godinama unazad štitila albanske teroriste i zločince. Čak je za vreme DOS lobirala da se iz srpskih zatvora oslobodi 2.108 albanskih terorista i zločinaca. Biserkova se obogatila na kostima ubijenih Srba, a nikada nije tražila da slovenački, hrvatski, muslimanski i albanski zločinci budu osuđeni zbog zločina nad Srbima - ističe Spasić.

DUG SPISAK ZLOČINA

Naš sagovornik dodaje da Biserkova podržava one koji treba da odgovaraju za zločine nad Srbima 1998. i 1999. godine, kao i za ubistvo dece u Goraždevcu 2003, pogrom nad Srbima u martu 2004, ubistvo pripadnika Žandarmerije Stevana Sinđelića u kopnenoj zoni bezbednosti i mnogobrojne druge zločine.

Neke od skandaloznih izjava Biserkove

1. Sad je Haradinaj izašao sa nacrtom sveobuhvatnog sporazuma, to je, ja bih rekla, vrlo dobar nacrt koji ide u susret Srbiji sa svim tim tačkama koje su u njemu i on ima podršku civilnog društva i opozicije
2. Ja bih rekla da je kosovsko društvo mnogo dinamičnije nego naše u ovom momentu, da ima opoziciju, da ima slobodne medije...

3. Za Srbe nema fizičkih, bezbednosnih problema, oni se ne žale na Albance u tom smislu. Oni se najviše žale na Srpsku listu i na Beograd

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milenko

11.01.2019 07:05

Isterajte đubre iz Srbije.