(FOTO) Prva žena šiptarske vojske OVK dobila poziv za sud, pa odvalila VELIKU GLUPOST!

Autor: Tanjug

Vesti

10.01.2019

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poziv za saslušanje u Specijalnom sudu u Hagu dobila je prva žena pripadnica tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), Raimonda Rear.

Teroristi OVK

Rear je na svom fesbuk profilu potvrdila da je dobila poziv i dodala da joj je velika čast to što će biti jedina žena koja će se naći u Specijalnom sudu.

Iz Prištine bi danas trebao da otputuje prva grupa bivših komandanata i pripadnika tzv. Oslobodilačke vojske Kosova u Hag, koji će biti saslušani u Specijalnom sudu formiranom za utvrđivanje zločina te paravojne formacije tokom poslednjeg rata nad Srbima, nelojalnim Albancima i pripadnicima drugih manjihnskih zajednica. 

Rear kaže da je njeno ime sve vreme u igri od početka decembra, kada su počeli da stižu prvi pozivi Specijalnog suda.

- U pozivu se navodi da ću biti svedok, ali to nije ništa novo. Poslednji put kada su uhapsili grupu Klečka moje ime je i tada pominjano, ali sam se ja u tom trenutku borila sa teškom bolešću - rakom - napisala je Rear.

Koha onlajn podseća da su do sada iz Specijalnog suda u Hagu pozive dobili između ostalog i komandant te paravojne formacije Rustem Mustafa, Sami Ljushtakun, Sokol Dobruna, Nazif Mehmeti, Remzi Šalja, Safet Silun, Sulejman Seljimi i drugi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading