(FOTO) NACISTI OSTAJU NACISTI: Visoki zvaničnik EU na grobu šiptarskom teroristi!

Autor:

Vesti

04.01.2019

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk dlaku menja, ali ćud nikad... Mnogo je pametniji naš narod bio nego što mu se pripisuju zadruge. Ali, možda mu tu pamet nisu priznavali jer je ginuo ponekad i više od svih ostalih evropskih naroda u ratovima u 20. veku... A ginuo je mnogo od ruku onih koji su izazvali dva svetska rata - od ruku Nemaca, sada realno naših neprijatelja, a u vremena kajzera Vilhelma i nacizma i neprijatelja čitavog slobodarskog sveta. E pa jedan iz redova tih nacista... pardon, Nemaca, danas potpredsednik Evropskog parlamenta Rajner Viland, posetio je teroristički spomenik - memorijalni centar "Adem Jašari" u Prekazu, dok mu je društvo pravio gradonačelnik Srbice (albanski - Skenderaj) Bekim Jašari.

RepublikaFoto: youtube.com/ Handwerkskammer Region Stuttgart
Rajner Viland

Na kraju obilaska, Viland je na poklon dobio i knjigu - Jašarijev ratni dnevnik, na nemačkom.

Viland je obišao grob čuvenog teroriste OVK i na taj način poslao veoma lošu poruku Srbiji pred najavljen nastavak pregovora sa Prištinom.

Pored groba, predstavnik Evropskog parlamenta posetio je i druge delove ovog bizarnog kompleksa kao što je Jašarijev odbrambeni toranj, gde je zvanično vodič pokazao gostu istoriju ratovanja "legendarnog komandata OVK".

 

 

Na kraju obilaska, Viland je na poklon dobio i knjigu - Jašarijev ratni dnevnik, na nemačkom.

Vilanda su informisali i o istorijatu porodice Jašari, koliko ih je ubijeno, a koliko ih je preživelo, s osvrtom da ova porodica trenutno broji 26 članova.

 

 

Šta je Nemac rekao povodom ove posete, albanski mediji nisu spominjali. Izgleda da je sve vreme ćutao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading