JEREMIĆ NIJE ZA POLITIČARA: Okupirale ga teorije zavere i dimne zavese!

Autor: alo.rs

Vesti

15.08.2017

07:06 >> 07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji šef diplomatije i bivši kandidat za predsednika Srbije tvrdi da su dijalog o Kosovu i Metohiji, kao i pitanje Ustava Srbije stvari koje treba da podele opoziciju i spreče ih da se ujedini na izborima u Beogradu koji nas očekuju sledeće godine.

RepublikaFoto: Tanjug
Jeremić se bavi dimnim zavesama, umesto da samo radi svoj posao

S druge strane, analitičari navode da ovakav Jeremićev stav samo pokazuje da on nije ozbiljan političar.

Naime, Vuk Jeremić, koji je dok je bio šef diplomatije mnogo državnog novca uložio u svoj PR, kojim se predstavljao kao najveći borac za Kosovo i Metohiju, juče se oglasio na društvenoj mreži Tviter pisanijem koje liči na sve osim na stav ozbiljnog i odgovornog političara.

- Dijalog o Kosovu, Ustav, izjašnjavanje o EU... Koliko će još biti dimnih zavesa koje treba da spreče ujedinjavanje opozicije u Beogradu? - napisao je bivši šef diplomatije i izazvao pravu buru među svojim pratiocima, koji su mu poručili da se opozicija razdvojila na hiljadu delova jer nema dovoljno fotelja koliko je opozicionara.

Politički analitičar Dragomir Anđelković kazao je za "Alo!", komentarišući Jeremićevo pisanije, da dimne zavese u stvari stvara upravo Jeremić.

- To su sve važna pitanja, na koja neko ko želi da postigne ozbiljan rezultat i ko za sebe misli da je faktor treba da da jasne odgovore i da ima jasne predloge - kazao je analitičar i dodao da ovo samo pokazuje da Jermeić nije ozbiljan političar.

- Najveća je dimna zavesa bežati od onoga o čemu ozbiljni političari treba da se izjasne. To ukazuje da Vuk Jeremić nije ozbiljan političar. Da naprosto nema koncept i prave odgovere i da on zapravo stvara dimne zavese takvim rečima - zaključio je Anđelković.

Sličnog je stava i Nebojša Krstić, marketinški stručnjak i bivši savetnik nekadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića.

- Ne samo to što nabraja Jeremić, meni i nuklearna kriza oko Severne Koreje deluje kao deo zavere protiv ujedinjenja opozicije u Beogradu - kazao je Krstić za "Alo!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading